Datum/Tijd
Datum - 17/04/19
19:00 - 22:30


Beste schutters, aanstaande woensdagavond is het zover! Woensdagavond wordt er weer geschoten voor de chocoladepaashazen. Deze avond maakt iedereen kans op één van de hazen. Je kunt een haas winnen door één of meerdere gelukskaarten te schieten. Deze gelukskaarten kun je aanstaande woensdag kopen voor een euro per kaart.

Bij het schieten van de gelukskaart draait het om, zoals de naam al zegt, geluk. Vooraf wordt door Jannie een punt op de kaart bepaald waar geschoten moet worden. Dit punt op de kaart wordt geheimgehouden en je moet dus zelf gokken waar dit punt op de kaart zit. Dit kan zomaar ergens rechts bovenin zijn, een beetje uit het midden of ergens onderaan de kaart. Kortom kies een willekeurig punt een hoop dat je ‘geluk’ hebt. Jannie weet als enige het punt op de kaart en is dan ook uitgesloten van deelname.

Voor het schieten van de gelukskaarten zijn alle normale disciplines en wapens toegestaan. Ook de volwassen mogen dus met een luchtbuks op de gelukskaarten schieten. Bij de prijsuitreiking is er 1 haas beschikbaar voor de jeugdleden en 3 hazen voor de volwassene.

Naast de hazen zijn er dit jaar ook luxe doosjes bonbons te winnen. Alle gelukskaarten die geschoten zijn zullen verzameld worden in een doos. Uit deze doos wordt vervolgens blind een aantal kaarten getrokken. De eigenaren van deze kaarten krijgen elk een doosje bonbons. Ook de schutters die een haas hebben gewonnen maken evenveel kans op de bonbons.

Veel geluk met schieten!

Het A-team